صفحه اول   -   تماس با ما   -   عضویت
نام کاربری:   کلمه عبور: عضویت در سایت / یادآوری کلمه عبور؟



ساندویچ ماهی
گروه مرتبط: غذاهای کودکان


ساندویچ ماهی

مواد لازم:

نان چهارگوشت تست شده - 8 ورقه
ماهی قزل آلا پخته شده - 1 عدد
گوجه فرنگی - 2 عدد
زیتون سبز- 10 عدد
کره - 50 گرم
آبلیمو ، نمک و فلفل - به میزان لازم

روش پخت ساندویچ ماهی:

استخوان ماهی را با دقت جدا میکنیم بطوریکه زیاد له نشود ، روی هر تکه از نان را کره می مالیم و ماهی را روی آن قرار داده و کمی روی ماهی آبلیمو ، نمک و فلفل می ریزیم و گوجه فرنگی را حلقه حلقه کرده و دو تکه از آن را روی ما هی می گذاریم و زیتون را حلقه حلقه کرده و روی گوجه فرنگی میگذاریم و یک تکه نان دیگر روی آن قرار میدهیم. ساندویچ ماهی آماده سرو است.

چی بخوریم